Herbata Sencha Isecha 100g
100Najpopularniejszy w Japonii rodzaj herbaty o pięknym zielonym kolorze i głębokim zdecydowanym smaku z charakterystyczną nutą goryczki.
100Najpopularniejszy w Japonii rodzaj herbaty o pięknym zielonym kolorze i głębokim zdecydowanym smaku z charakterystyczną nutą goryczki.
Najwyższej jakości herbata konacha - czyli starte na proszek liście herbaty sencha dające naparowi głęboki, intensywny kolor i delikatny aromat.
Herbata z letniego zbioru o rześkim, soczystym, delikatnie goryczkowym smaku i aromacie świeżych liści.
Herbata Matcha do wypieków, koktajli, lodów lub latte. Nada potrawom soczysto-zielony kolor i wzbogaci je o wiele cennych dla zdrowia składników.
Jedna z najpopularniejszych japońskich herbat, mieszanka herbacianych liści i prażonego ryżu. Wygodna forma saszetek dzięki której możesz zabrać ją do pracy, na wyjazd, do znajomych i przygotować bez konieczności...
Herbata z późnego, jesiennego zbioru, prażona na mocnym ogniu, o brązowych liściach i intensywnym, orzeźwiającym aromacie.
Codzienna herbata z późnego, jesiennego zbioru o dużych liściach. Duże ekonomiczne opakowanie.
Mieszanka herbacianych liści i prażonego ryżu o łagodnym, delikatnym smaku herbaty i specyficznym aromacie prażonego ryżu. Duże ekonomiczne opakowanie.
Herbata z późnego, jesiennego zbioru, prażona na mocnym ogniu, o brązowych liściach i intensywnym, orzeźwiającym aromacie. Duże ekonomiczne opakowanie.
Doskonała mieszanka liści zielonej herbaty, ziarenek prażonego ryżu i sproszkowanej zielonej herbaty matcha o intensywnym soczysto-zielonym kolorze, lekko orzechowym smaku i aromacie.
Ekskluzywna herbata sencha z pierwszych wiosennych zbiorów o wyjątkowo świeżym smaku i bogatym aromacie.
Shincha to w dosłownym tłumaczeniu "nowa herbata" - tak w Japonii nazywa się senchę z pierwszych wiosennych zbiorów. Wyjątkowy, świeży i orzeźwiający smak oraz bogaty aromat. Herbata z plantacji w rejonie Ise...
Mieszanka herbacianych liści i prażonego ryżu o łagodnym, delikatnym smaku herbaty i specyficznym aromacie prażonego ryżu.